dijous, 10 d’abril de 2008

Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsEl Rap consisteix bàsicament en recitar rimes seguint un ritme o una base musical. Se'n recordeu d'allò que anomenàvem Obstinato a classe? és quan es repeteix el mateix ritme o la mateixa melodia. Doncs els "raperos" utilitzen obstinatos com a base.

El recitador es coneix amb el nom de MC, i generalment la música, la base, la posa un DJ.No està molt clar l'orígen del terme "rap", podria ser Rhythm And Poetry (Ritme i poesia), però alguns diuen que ve de l'acrònim "Recite A Poem" o també "Radical American Poetry".

Pot ser que vinga de la paraula "Rapsoda", que era una persona que a l'Antiga Grècia recitava versos als carrers.Així que, ja ho veieu, esteu fets uns poetes! No podreu dir més que no sou romàntics...


5 comentaris:

aLvArO ha dit...

claroo ada
porta
muu bn
es ame la se entera
la k cante iiio
xdxd
na bbss
adiosss

Belén ha dit...

hola ada soc belen de 6º valencia esta molt guay el rap podries posar un altre.

alejandra ha dit...

ada magrada molt el blog.el rap esta xulissimo.soc alejandra de 6ª castellà.podries posar més.bsts

alejandra ha dit...

es xulisimo el blog i la canco del rap magrada molt.bss...alejandra de 6ª castella

victor jordan ha dit...

pon la cancion de aloy gente cool portate bien salen palabrotas pero en la de gente cool no salen muchas