dijous, 16 d’abril del 2015

Flashdance



Aquesta és la cançó que li agrada a Mara i que podeu escoltar a l'escola. És de la B.S.O. de la pel.lícula dels anys 80:  "Flashdance" (1983) i el seu títol és "What a feeling" (quin sentiment!). La cantant es diu Irene Cara, i va ser composada per Giorgio Moroder.


Mara ha estat investigant i ens conta que la història tracta d'una xica que és soldadora i ballarina, viu a un magatzem amb el seu gos Bruno i es guanya la vida com pot, malgrat estar enamorada de la dansa. Va guanyar un Oscar i un premi Grammy a la millor interpretació.


Aquesta és la partitura per tocar-la amb la flauta.
Si aneu a aquest enllaç de baix. podreu veure la partitura i practicar-la amb la flauta i acompanyament. (També accedireu a l'enllaç clicant sobre la imatge):





L'altra melodia que sona tambe és d'una pel.lícula, aquesta més moderna, i és molt bonica! Es diu "Sin Reservas", i aquesta és la melodia principal de la pel.lícula. La va compondre Marc Ware Isham, que és dels Estats Units, i va guanyar un Premi Emy a la millor música d'un tema principal d'una pel.lícula. Aquest compositor ha fet altres bandes sonores com "A river runs throgh it", "Point Break", "Kiss the Girls" o "Érase una vez".

En ella podem escoltar una orquestra i com els instruments de la família de la corda fan una melodia que es pega:



Molt bona elecció Mara! has fet un bon treball