diumenge, 16 de maig del 2010

Últim assaig del cor!!

Quins nervisss!!
Ens queda només un últim assaig del cor, el dimarts a les 9h del matí on sempre, i aquest mateix dia, per la vesprada ja tenim l'audició!
Recordeu que hem quedat a la Casa de la Cultura a les 15h en punt per a preparar-nos, i l'audició es farà a les 15'20- 15'30h per a tots els xiquets i xiquetes de l'escola.
Recordeu portar la samarreta del Cor Vilamar!
Ací teniu una prova de com ens ho passem de bé als assajos, encara que ens cal un poquet més de concentració i un últim repàs...

3 comentaris:

Claudia ha dit...

esk som el millors un aplaudiment

Nelo Juste ha dit...

Hola Ada!
Enhorabona pel teu blog i per tot el teu treball que em sembla genial.
escolta... jo sóc Nelo Juste, mestre de música a Montcada (i crec que, si no estic confós tu vas ser la presi del meu tribunal d'opos l'any que vaig aprovar... si és així: Moltes gràcies!).
Volia demanar-te un favoret: aquesta cançó "You've got a friend és una de les meues preferides i desconeixia que hi hagués esta versió en valencià i que a més hi hagués també una pista d'àudio. M'encantaria poder-la fer al meu centre amb els meus nanos i me seria de gran ajuda si me la pugueres fer arribar. el meu correu és nelo4444@gmail.com
jeje... i amb aquesta ja te'n deuré dues, així que ací estic si et puc ser d'ajuda en una altra ocasió.
Moltíssimes gràcies per tot i molts b7s!

Ada ha dit...

Hola Nelo, moltes gràcies a tu pel teu comentari! Quan puga t'envie l'arxiu de so (karaoke) al teu correu, i també la lletra i acords de guitarra. La lletra és d'una versió d'un grup de rock català que es diu Gossos, i la veritat és que està molt bé.

M'alegra que tingues bon record meu ;-)

Fins aviat!