dimecres, 7 d’octubre del 2009

Tallers de Música

Aquest curs tenim un taller de Música en segon cicle, per als cursos de 3r i 4t, i estem estudiant, entre altres instrumentacions, aquest divertit concert de blanques i negres!
Primer fem exercicis de preparació per a tocar instruments de placa, i després... podem començar a tocar!



Com que es necessita molta concentració per a tocar en grup, hem de saber escoltar i guardar silenci. És molt important escoltar als companys quan estan estudiant la seva part de la instrumentació per a que després sone bé tot el conjunt:


Després de practicar amb carillons, xilòfons i metal.lòfons, pot ser ens queda un poc de temps per a fer diferents jocs musicals. Un d'aquests és el joc de les caixes amb soroll. Es tracta d'escoltar com sonen dues caixes plenes de secrets, i buscar la parella de caixes que sonen igual. Una parella és la de les caixes que contenten el Silenci, i les altres poden tindre vàries coses com llentilles, clips, pepites, ...


I AQUEST ÉS EL GRAN INSTRUMENT QUE ENS HEM INVENTAT:
EL GRAN CARTÒFON, afinat en "Sóc Major"!
Ací el tens en blanc i negre per a que pugues imprimir-lo i pintar-lo sempre que vullgues. Està fet de cartró, i serveix per a practicar a la taula o posant-lo a sobre dels instruments de placa. Es pot tocar amb els dits o amb les baquetes i amb ell pots practicar les notes que després tocaràs amb tota l'orquestra. També l'utilitzem per comprovar que tots anem al mateix tempo, és a dir, que anem tots a la mateixa velocitat. Per tant, és molt útil per a practicar els concerts de blanques i negres i, després de pintar, pot quedar així de bonic:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA HOLA Ada soy Andrea Sanchez de 6 pip castella

Ada ha dit...

Hola Andrea!