dilluns, 29 de setembre de 2008

Visita de l'orquestra a l'escola

Com podeu veure al blog de l'escola, la setmana passada ens va fer una visita l'orquestra d'una escola de música del Port de Sagunt, per tal de mostrar-nos en viu i en directe, com sona cadascun dels instruments.


L'activitat va resultar molt divertida, perquè una presentadora molt simpàtica ens anava presentant tots els instruments que anaven sonant individualment per a reconéixer el seu so particular. Hi havia instruments de totes les famílies, de vent-metall, vent-fusta, corda, i fins i tot de percussió!1. Quin instrument és aquest?
No sé, però tenia un so molt bonic, i ... per cert, alguns ja coneixieu als músics!Després de l'actuació ens van donar informació dels horaris de l'escola de música per a tots aquells que vullguen començar en l'aventura d'aprendre a tocar un instrument.

2. Hi havia dos instruments que eren iguals i van tocar una melodia a la vegada, sabrieu dir com es diuen i de quina família són?


Els més petits van poder relaxar-se durant uns minuts escoltant la música tranquil.la que sonava...Però la calma no va durar molt perquè de seguida l'orquestra va començar a tocar una música molt "marxosa" que ens va fer ballar a tots!


Tots volien participar:Finalment vam fer un dibuix de tots els instruments que havíem conegut aquell matí.


I mireu, mireu qué bonics!!