dijous, 26 de juny del 2008

Indiana Jones

Ací teniu la tan esperada partitura d'Indiana Jones, ara que fa poc que han estrenat la última part al cine, espere que vos agrade i que intenteu tocar-la amb la flauta. Encara que, avise, és difícil!
Vos deixe unes orientacions per tal de saber com heu d'estudiar-la:
- El compàs és de 4 pulsacions, que també es diu compàs "de compasillo", per això hi ha una C al signe de compàs.
- Comença amb un silenci de blanca amb puntet, per tant, 3 pulsacions d'espera, i després veureu el ritme de "tim-ri" que és una corxera amb puntet i semicorxera.
- Recordeu que la lligadura que apareix al segon compàs és de prolongació, per tant uneix el valor de les dues notes (negra amb puntet-pulsació i mitja - i negra -1 pulsació= 2 i mitja).
- Al 4t compàs apareix la nota fa' (el fa agut,que es toca com el fa, però destapant la meitat del forat de darrere que tapa el dit gros), i també al compàs següent es troba el do', re' i mi', que si no sabeu com es toca, deixeu un missatge i pregunteu.
I ara, a estudiarr!!!

Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics Myspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter GraphicsMyspace Glitter Graphics, MySpace Graphics, Glitter Graphics